top of page

Commercial

Privát gym

Ha Ön edző és szeretné ügyfeleit exkluzív környezetben fogadni, egyéni funkcionális edzést tartani ahol csak ügyfelére koncentrál, úgy abban az esetben lehetőség adódik a stúdió bérlésére és annak privát gym funkcióban való használatára. A stúdió rendelkezik szeparált öltözővel, fürdőszobával valamint szaunával is.

További információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Yóga-Meditáció

 

Amennyiben Ön Yóga oktató és helyet keres, ahol tanítványai számára rendszeresen tarthat órákat és meditációt, ebben az esetben lehetősége van a stúdió bérlésére, 5-10 fős csoportok számára. A stúdió rendelkezik RGB színskálán szabályozható fényforrásokkal mely alkalmas megteremteni a meditációk részére az elengedhetetlen nyugodt éd kellemes légkört. Stúdiónk rendelkezik szeparált öltözővel,két mellékhelységgel és fürdőszobával. 

További információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Előadások

 

Stúdiónk alkalmas előadások, képzések és workshopok számára is. Gyors internet hálózat, prezentációs eszközök és kényelmes tér várja ügyfeleinket.  Annak érdekében, hogy az oktatás kényelmes és hatékony legyen stúdiónk egyidőben egyszerre 8-12 fő részére tudja biztosítani ügyfeleit arról, hogy az ott töltött idő a leghasznosabban teljen el.

További információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

bottom of page