top of page

Rólunk

Mi is a Base45_

 

Egy olyan stúdió és közösségi tér, amely mind művészeti tevékenységeknek, mind az életmód és a lélek dolgaihoz kapcsolódó eseményeknek ad teret. /  Phorography ,Portréfotó /

 

Ki hozat létre a Base45_ Stúdiót

Alapítója Ritter Doron, aki 27 éve dolgozik reklám fotósként és operatőrként valamint portréfotósként .  Ezalatt az idő alatt több fotó stúdiót üzemeltetett Mindig vágyott egy olyan saját helyre mely alkalmas a számára megfelelő kedvenc műfaj a - portré fotózás terepéül - ahol ügyfeleit minőségi környezetben fogadhatja, emellett egy olyan hely, ahol teret adhat előadások, oktatások, valamint fizikai tevékenységek számára is, mint pld. a Yoga, a Meditáció vagy akár személyi edzések.

 

Kiket várunk szeretettel

Minden olyan személyt aki egyrészről szeretne önmagáról egy különleges portré fotót készíteni / lásd szolgáltatás menüpont / , illetve minden olyan személy, aki a felsorolt tevékenységeket kapcsán hozzá tud tenni a stúdió működéséhez és közösséghez .

 

Lehet-e bérelni a stúdiót 

A Base45_ bérelhető mint portré fotó – stúdió, video stúdió, illetve 5-12 fős események oktatások helyszíne. Yóga oktatók, edzők magán órái számára  is nyitva áll a lehetőség.

 

Hogyan lehet bérelni a Base45_studiót 

A kapcsolat menüpont alatt található kapcsolati forma kitöltése során kérem pár mondatban írja meg számunkra miben segíthetünk Önnek. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Képernyőfotó 2022-01-02 - 16.40.55.png
bottom of page