top of page

Studió Bérlés

Stúdió bérlés / Photography 

 

A Base45_ Stúdió bérelhető, mint fotó-videó stúdió és mint oktatások kisebb rendezvények helyszíneként is . A stúdió alap területe 178 nm ebből a stúdió tér 78 nm belmagassága 3 méter. A stúdióhoz tartozik egy öltöző rész, egy technikai előkészítő raktár, konyha, iroda és fürdőszoba. Portréfotózás alkalmával a stúdió bérleti díja 5000 ft/óra egyéb tevékenységek estében a bérleti díj egyéni megállapodás kérdése.

A stúdió bérleti díja tartalmazza a technika eszközöket, melyek Henssel stúdió lámpák és világítás technikai kiegészítőket.

Pontosabb információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Video felvételek

A stúdió, kialakítása kapcsán alkalmas videó felvételek helyszíneként is fogadni ügyfeleit.  Amennyiben szeretne saját videó blogot létrehozni, üzleti interjút készíteni,  esetleg heti rendszerességgel jelentkező interjú műsort készíteni, mi biztosítani tudjuk a helyszínt és az ehhez szükséges technikai eszközöket valamint szakértő kollégákat is. További információért kérjük vegye fel felünk a kapcsolatot .

Előadások / workshop

 

Stúdiónk alkalmas előadások, képzések és workshopok számára is. Gyors internet hálózat, prezentációs eszközök és kényelmes tér várja ügyfeleinket.  Annak érdekében, hogy az oktatás kényelmes és hatékony legyen stúdiónk egyidőben egyszerre 8-12 fő részére tudja biztosítani ügyfeleit arról, hogy az ott töltött idő a leghasznosabban teljen el.

További információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

bottom of page